MISE


 
ZDAR A SÍLU V ČTENÍ KNIHY!!        
___________________________     
AUTOR- Allen Zadoff
VYDÁNÍ - 2013, V ČR- 2013
POČET STRAN- 352 
___________________________


ANOTACE: 
      Je nenápadný, málokdo si ho všimne. Střídá města, školy, kamarády, na novém místě zůstane vždy jen krátce, ale pokaždé někdo zemře. Mise je splněna a on má před sebou nový úkol.
      Všechno je najednou jinak, když má zneškodnit
starostu New Yorku. S jeho dcerou toho má mnoho společného a starosta mu připomíná otce. Hluboko uvnitř totiž sní o normálním životě, o lásce, o domově a o rodičích, o které přišel. Touží po obyčejném životě natolik, aby misi sabotoval?

MOJE RECENZE:   ................. NAPÍNAVÝ OD ZAČÁTKU DO KONCE!!
      Už od začátku vás to bude bavit! Kniha je napsaná naprosto skvěle a po celou dobu čtení budete napínáni. Já se od knihy nemohla odtrhnout ani na chvilku takže když mi někdo něco v tu chvíli říkal, buď jsem mlčela a nebo jen přikyvovala. :D 
      Pořád se tam něco děje. Ačkoli známe mnoho takových knih tahle se vám dostane pod kůži jak svým dějem tak nejvíce svým koncem, protože ten je opravdu takový, jaký bych ho nečekala. Doufala jsem, že to nakonec dopadne dobře a ono co? NIC! 
      Ten kluk beze jména (budeme mu říkat voják), takže tedy Voják má před s sebou další nový úkol. Tentokrát ale netušil, že se mu celé zkomplikuje. 

Jeho cíl je starosta.

Jeho největší překážka je milující starostova dcera.

Starostu hlídá ostraha a policisté.

Pronikne Voják do starostova domu a splní tak úkol, který začal?

      Starostova dcera je krásná a okouzlující. Kdo by se do ní hned nezamiloval. Voják se ale nesmí zamilovat! To je jedno z pravidel. Je hlídaný a tohle se nesmí nikdo dozvědět!

CITÁTY: 
Jestli nevíš, co chceš, tak ani nevíš, kdo jsi, ne? - Mise

Lidé se často usmívají a lžou zároveň. - Mise

Tím, že bojujete moc tvrdě, bojujete vlastně sami se sebou. A kdo bojuje sám se sebou, ten nemůže vyhrát. - Mise

Život jde dál. I když se stane úplně to nejhorší, co si dokážete představit, pořád jde dál. - Mise


NĚCO O AUTOROVI:
      Allen Zadoff je autorem několika uznávaných románů jako " Food , Girls , and Other Things I Can not Have " za kterou získal Sid Fleischman Humor Award a YALSA Popular Paperback for Young Adults , Mise , Chlapec nikdo . Je absolventem Cornell University a Školení pro pokročilé divadelníků na Harvardu .

Výsledek obrázku pro allen zadoff


 MOJE HODNOCENÍ:  ...... 5/5 *****
22. srpna

Komentáře

Oblíbené příspěvky