Karpacz - POLSKO

KARPACZ V POSLKU

          Ahooj, tuším, že když jste rozklikli tento text tak by vás nejspíše zajímalo, jaký mám osobní názor a vztak k těmto lázním, neboli pohytu v horách. 
          Tentokrát jsme se rozhodli vyjet až po obědě, tudíš kolem jedné hodiny. Kousek za Trutnovem jsme se potkali ještě s našimi příbuznými a společně vyrazili na cestu přes Pomezní boudy. Někde bylo docela dost sněhu a nahoře to dost klouzalo. 



Jeli jsme kolem lyžařských centrech, chalupách a mnoho dalšího.
Mobil nám oznámil sms, že už nejsme v Čr a my se pomalu blížili k cílu.
Koukali jsme z okna a vyhlíželi, zda neuvidíme špičku té velké budovy.
Vybrala jsem vám jednu fotku z internetu, která je focená z leteckého pohledu.

Říkáte si ,, To je nádhera´´? Tak to máte pravdu. Vedle velkého bazénu je ještě takový malý, do kterého se dalo jít i v zimě. uvnitř také najdete tři tobogány, cibuli, plavecký bazén, divoké vlny, divokou řeku a pro nejmenší je tu i brouzdaliště s průchodem přímo z vody na písek. Ale počkat, toto zní jak z nějakého propagačního časopisu. Vrhneme se tedy na mé klady a zápory.
Když jdete ke vchodu, vypadá to jako v amerických filmech. Pak se stačí buď ubytoval nebo si zakoupit
vstupenky do bazénu. Následovalo hledání skříněk a rychlé převlečení do plavek, aby jsme byli už co nejdříve ve vodě. Hned, jak jsme vešli v plavkách se všichni rozeběhli pryč.
Uteklo to hrozně rychle a my celý vyčerpaní se šli rychle převléct a vysušit si vlasy. V tu chvíli se tam nahrnulo snad miliony lidí a polovina kabinek byla plná. S menším zpožděním jsme šli zaplatit doplatek a museli jít na záchody dodělat si vlasy a obličej. A čekala nás cesta domů. Moc jsme si to užili a klidně bych tam jela znovu.

A nesmím vynechat, že když ležíte ve výřivce, tak koukáte na Sněžku :333



A je čas na zápornou stránku
- asi jediný co mi vadilo byli právě ty kabinky a skřínky a fénování vlasů. Je tak okolo 1500skříněk a na každou řadu zhruba po 60 jsou pouze dvě kabinky. A k těm vlasům. Jen, že si je musíte vyfoukat ještě u skříněk, protože pak si musíte vzít svůj fén z domova a zapojit ho u záchodů.



Celou cestu mi dělala společnost kniha Muka. Tady důkaz :DD






A dokonce jsme objevili ještě vánoční dekoraci. :DD

 



Moc jsme si to užili a těším se na další 

návštěvu a relax :333





Komentáře

Oblíbené příspěvky