Zahrada nesmrtelnosti- PAST

Zahrada nesmrtelnosti - PAST

Autor - Lauren DeStefano
Originální vydání - 2011
České vydání - 2012
Počet stran - 368

Naprosto unikátní kniha. Když sečtu ty hodiny, kdy jsem se snažila přečíst tuto knihu tak to bude jen asi dva dny. Což je podle mě velmi dobré. Děj byl napínavý a moc jsem si oblíbila hravní hrdinku. Velmi se těším na druhý díl :))

Co kdybyste se dozvěděli, kdy – na den přesně – zemřete?
Díky moderní vědě se každá lidská bytost stává tikající časovanou genetickou bombou. Bezohledné manipulace s genetickými informacemi způsobí, že muži se dožívají pouze dvaceti pěti let a ženy dokonce jen dvaceti. V této bezútěšné době jsou mladé dívky unášeny a nuceny žít v polygamním manželství, aby odvrátily hrozbu, že lidstvo vymře.
Tento osud čeká i šestnáctiletou Rein Elleryovou. Je unesena, aby se stala jednou z vyvolených nevěst a vstupuje do světa bohatství a privilegií. Přestože její manžel Linden k ní chová opravdové city, jediným cílem Rein je útěk – chce najít svého bratra-dvojče a vrátit se domů. Ale Rein se musí vypořádat s více problémy, než jak znovu získat svobodu. Lindenův excentrický otec je odhodlán najít protilátku na genetický virus, díky kterému mu hrozí ztráta syna, i když to znamená jít přes mrtvoly, aby prověřil své experimenty…

Moje hodnocení - ***** 


Komu se ještě tolik líbila? :))

Komentáře

Oblíbené příspěvky